Palvelumme

CON§ULTING

Olemme erikoistuneet vaativaan konsultointiin.

TRAN§LATION

Olemme erikoistuneet vaativiin juridisiin käännöstoimeksiantoihin.

FOOD & DRINK

Henricson Ab:lla on pitkä kokemus elintarvikealan asiantuntijatehtävistä.

BEAUTY

Vuodesta 2008 Henricson Ab on maailmanlaajuisen Mary Kay™-perheen ylpeä jäsen.

Asiakkailtamme

Harriet Henricson on erittäin ammattimainen, pätevä ja luotettava tarkastaja. Hänen järjestelmällinen, tehokas työskentelytapansa synnyttää luottamusta, tekee yhteistyöstä saumattoman ja mahdollistaa tehokkaan ajankäytön ilman stressin tunnetta.

− Ison pohjoismaisen elintarvikeyrityksen edustaja, elintarvikeyritysten Luomu-tuotteiden tarkastuspalveluistamme

Selvitystyö tehtiin erittäin hyvässä yhteistyössä kuntien, maakuntahallituksen ja muiden tahojen kanssa. Raportti on ytimekäs ja selkeä. Johtopäätökset ja suositukset perustuvat tutkittuun tietoon.
- Ahvenanmaan maakuntahallituksen edustajat Jan-Erik Enestamin ja Marcus Henricsonin vuonna 2015 tekemästä Pohjoisen Ahvenanmaan kuntien yhteistyöselvityksestä

Selvittäjät suorittivat Kuntaliiton Euroopan ja kansainvälisen toiminnan asiantuntevan, tarkan ja analyyttisen arvioinnin. Raportista tulee olemaan paljon hyötyä toimintamme kehitystyössä ja resurssienkäytön tehostamisessa.

- Suomen Kuntaliiton toimitusjohtaja Jari Koskinen Jan-Erik Enestamin ja Marcus Henricsonin vuonna 2016 suorittamasta liiton EU- ja kansainvälisen toiminnan arvioinnista

Olemme erittäin tyytyväisiä Marcus Henricsonin tapaan hoitaa selvitystoimeksiantoa. Kaikki määräajat ovat pitäneet, työ perustuu vankkaan tietopohjaan, ja teksti on mielenkiintoista ja helppolukuista. Käytämme mielellämme Henricson Ab:n palveluita myös tulevissa selvityshankkeissamme.

− Marraskuussa 2014 julkistetusta selvityksesta Guldålder – men inte för alla: Pensionärsliv 2024 (Kulta-aika – ei kuitenkaan kaikille: Eläkeläiselämää 2024)

Yhteistyömme Marcus Henricsonin kanssa luo strategisen suunnittelumme vankan tietopohjan, mikä antaa meille mahdollisuuden olla askeleen edellä ja ehdottaa konkreettisia ratkaisuja. Marcuksen toimintatapa herättää kaikkien osapuolten luottamusta.

- Paraisten kaupunginjohtaja Patrik Nygrén Varsinais-Suomen käynnissä olevasta kaksikielisen sosiaali- ja terveyspalvelurakenteen valmisteluhankkeesta, jossa Marcus Henricson vuodesta 2016 alkaen toimii Turun kaupungin, Paraisten kaupungin, Kemiönsaaren kunnan ja Turunmaan sairaalan liikelaitoksen yhteisenä konsulttina

Pätevä ja hyvin kirjoitettu raportti, josta tulee olemaan paljon hyötyä maamme julkisten rakenteiden muutostyössä.
- Ajatushautomo Magman edustaja Jan-Erik Enestamin ja Marcus Henricsonin vuonna 2015 tekemästä kaksikielisten hallintomalleja koskevasta selvityksestä

Käännökset ovat täsmälliset ja lähdetekstiä koskevat kommentit asiantuntevat, kaikki määräajat ovat pitäneet, ja palvelu on kerta kaikkiaan ollut ensiluokkaista!

− Valtiovarainministeriön johtava virkamies, kääntämästämme Hallituksen esityksestä kuntalaiksi, syyskuussa 2014

On ollut todellinen ilo tehdä yhteistyötä Marcus Henricsonin kanssa! Selvitys perustuu faktaan ja on äärimmisen uskottava. Teksti on helppolukuinen. Marcus Henricsonin juridinen ja kielellinen osaaminen toi projektiimme ainutlaatuista lisäarvoa.

− Hankkeen ohjausryhmän jäsenet, Metropolialueen ruotsinkielisten palvelujen hallintomallia koskevasta selvityksestä, joka julkaistiin tammikuussa 2014

Olemme iloisia siitä, että valitsimme Henricson Ab:n tämän selvityksen tekijäksi. Marcus Henricsonin teksti on loistavasti muotoiltu, ja hänellä on tarkka sormituntuma sille, miten tämän kohderyhmän kanssa tulee kommunikoida.

− Porvoon hiippakunnan tuomiokapitulin jäsenet, kristillisiä säätiöitä ja rahastoja sekä muita pääomasijoittajia koskevasta selvityksestä, joka julkistettiin marraskuussa 2014

Harriet ei pelkästään myy meille maailman parhaita ihonhoito- ja meikkituotteita – hän huolehtii aidolla tavalla asiakkaistaan! Voin aina soittaa hänelle, ihan mistä tahansa, ja kaikki järjestyy!

− Sadat Beauty-liiketoiminta-alueemme asiakkaat, Mary Kay™-tuotteista ja Harrietin henkilökohtaisesta palvelusta

Asiantuntijamme

Marcus Henricson

Marcus Henricson

Marcus Henricson on Henricson Ab:n toimitusjohtaja ja vastaa liiketoiminta-alueista Con§ulting ja Tran§lation. Hän on mm. työskennellyt kunnan- ja kaupunginjohtajana, mediayrityksen toimitusjohtajana sekä Puolustusministeriössä.

Marcuksen erityisaloja ovat strateginen johtaminen, selvitykset, julkisen ja yksityisen sektorin rajapinnat sekä juridiset käännöstyöt. Hän on kokenut luennoitsija, koulutukseltaan lakimies ja auktorisoitu kääntäjä.

Harriet Henricson

Harriet Henricson

Harriet Henricson vastaa liiketoiminta-alueistamme Beauty ja Food & Drink. Hänellä omaa laajan kokemuksen projektien johtamisesta, laatujohtamisesta, myynnistä, myynnin johtamisesta, laadunvarmennuksesta sekä sisäisestä ja ulkoisesta
auditoinnista.

Harriet on erittäin kokeut luennoitsija. Hänellä on elintarviketieteiden maisterin tutkinto Helsingin Yliopistosta. Harriet työskentelee päätoimisesti Henricson Ab:ssa vuodesta 2007.

Siv Sandberg

Siv Sandberg

Siv Sandberg on Henricson Ab:n johtava asiantuntija. Hän on erittäin ansioitunut ja arvostettu selvityshenkilö, tutkija ja luennoitsija, jonka erityisala on Suomen ja Pohjoismaiden paikallis- ja aluehallinto, kunnallinen demokratia sekä julkisen sektorin strategiset muutokset.

Siv Sandberg toimii Åbo Akademin tutkijana/projektijohtajana. Hänellä on erittäin laajaa kokemusta julkisen sektorin selvityshankkeista.

Jan-Erik Enestam

Jan-Erik Enestam

Jan-Erik Enestam on Henricson Ab:n Senior Adviser. Hän on toiminut kansanedustajana 1991–2006 sekä ympäristöministerinä, pohjoismaisena yhteistyöministerinä, sisäministerinä, lähialueministerinä ja puolustusministerinä 1995–2006. Lisäksi hän on mm. toiminut Pohjoismaiden neuvoston johtajana.

Tasavallan persidentti myönsi Jan-Erik Enestamille ministerin arvonimen vuonna 2015.

”Teemme Parhaanne!”™

Henricson AB:n asiakkaana saat täyden huomiomme. Suoritamme kaikki toimeksiantomme suurella integriteetillä. Laatutavoitteemme on korkein mahdollinen: Asiakkaan on oltava tyytyväinen. Piste. Siksi otamme hoitaaksemme vain sellaiset toimeksiannot, joissa tiedämme että pystymme tekemään Sinut täysin tyytyväiseksi.

Vaatimuksemme itseämme kohtaan eivät kuitenkaan lopu tähän. Haluamme myös että palkkiomme koetaan kohtuullisiksi. Tietysti asiantuntijoiden palkkaaminen maksaa. Juuri siksi selkeänä tavoitteenamme on, että Sinä asiakkaamme koet saavasi paljon rahalla. Sen eteen teemme rutkasti töitä.

Beauty-liiketoiminta-alueella ”Teemme Parhaanne!”™ tarkoittaa, että kaikki, ihan kaikki, sisältyy hintaan kun ostat meiltä Mary Kay™-tuotteita: Kotiinkuljetus, mahdollinen lahjapaketointi, sekä maailman paras vaihto-oikeus. Kyllä, voit jopa vaihtaa tuotteen, jota olet jo alkanut käyttää!

Asiakkaitamme